Velkommen til torsdagslunsj

Lunsjene blir presentert på vår hjemmeside og i vårt nyhetsbrev. Du kan melde deg på vårt nyhetsbrev her.

Vi fortsetter med ukentlig torsdagslunsj fra 15.februar til 2.mai 2024. Vi serverer variert mat med fokus på norsk husmannskost.

For påmelding og betaling, bruk linkene nedenfor:

Meny 15. februar:

  • Kjøttkaker med brunsaus og ertestuing. Kokt potet og gulrot.
  • Dessert

Meny 22. februar: 

  • Raspeballer med salt kjøtt og tilbehør.

  • Dessert

Meny 29. februar:

  • Fiskegrateng med eggesmør og stekt bacon. Kokt potet og råkost

  • Dessert

Meny 7. mars:

  • Fårikål med kokt potet, gulrot og tyttebærsyltetøy

  • Dessert

Meny 14. mars:

  • Lapskaus

  • Dessert

Meny 21. mars:

  • Jarlsbergtorsk med kokt potet / ris

  • Dessert

Meny 4. april:

  • Ovnsstekt laks med Mango/ Avocadosalsa. Ris
  • Dessert

Meny 11. april:

  • Raspeballer med salt kjøtt og tilbehør

  • Dessert

Meny 18. april:

  • Avlyst pga beredskapsøvelse med norsk bedrift

Meny 25. april:

  • Lasagne med salat

  • Dessert

Meny 2. mai:

  • Fiskesuppe med brød

  • Dessert

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info