1.022Bryllup

Enda flere valgte å gifte seg i utlandet, enn året før. Aller mest populært for de gifteklare i 2012 var Gran Canaria, med hele 144 vielser.

Stadig flere norske par velger å dra utenlands for å gifte seg. Sjømannskirken tilbyr en annerledes, flott og høytidelig markering av den store dagen -og man kan ikke minst kombinere bryllup og bryllupsreise. Sjømannskirken har vigselsrett i flere land, og kan bistå med kirkelig velsignelse på enda flere steder.

Mest populært med bryllup i palmesus
Det aller mest populære stedet å gi hverandre sitt ja i 2012 var sjømannskirken på Gran Canaria, som hadde 144 vielser. Til sammen hadde Sjømannskirkens syv kirker i Spania og på Kanariøyene 466 bryllup, mens hele 112 par valgte å la seg smi i hymens lenker i sjømannskirken i København.

De 5 sjømannskirkene med flest bryllup

Gran Canaria: 144

København: 112

Mallorca: 110

Costa del Sol: 75

Pattaya: 68

Går du i giftetanker?
På Sjømannskirkens nettsider har vi samlet alt man trenger å vite for å gifte seg i utlandet.

Brudepar i Dubai

Nybakt brudepar på stranden i Dubai etter vielsen.