3.296Jobb

Over 3000 nordmenn har registrert seg for e-postvarsel ved utlysning av ledige stillinger i Sjømannskirken.

Ved å jobbe i Sjømannskirken får du mer enn 200 kollegaer i inn- og utland. Alt fra prester og kulturledere til diakoner og vertskap trengs for å drive en kirke - og i Sjømannskirken kan man på mange av stillingene søke som den man er, uten å ha yrkesrettet utdannelse. I løpet av et år trenger man også flere vikarer, og sommerjobbene som hvert år lyses ut er populære.

I et arbeidsfellesskap med et mangfold av oppgaver og yrkesbakgrunner blir du del av et kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i utlandet. Klikk her for å få oversikt over ledige stillinger i Sjømannskirken akkurat nå.

Drømmer du om en spennende jobb langt borte? Her kan du abonnere på jobbvarsling fra Sjømannskirken.

Kjuus flytter til Rotterdam

Ragnvald og Jannike Heitun Kjuus tok med barna og dro da de fikk drømmejobben i Rotterdam.

- Dette blir min mest spennende jobb noensinne!

Jannike Heitun Kjuus visste ikke at ektemannen hadde begynt å abonnere på jobbvarsel fra Sjømannskirken på e-post. Men da de fikk drømmejobben som vertskap i sjømannskirken i Rotterdam, var hun ikke i tvil. Sammen med mannen Ragnvald og de to barna, pakket de bilen med det de hadde av eiendeler, hund og leker og tok fatt på reisen til drømmejobben.