1.700OL-kirken

Sjømannskirken i London åpnet dørene for medalje-håpende nordmenn med tilbud om vafler, kaffe, sport på storskjerm og et sted å samles under mesterskapet.

OL Kronprins Vafler Scanpix

Kronprins Haakon var en av av dem som besøkte OL-kirken i London.

– Høydepunktene var blant annet håndballkampene på storskjerm, som samlet fullt leseværelse med begeistring og idrettsglede, sier utenlandssjef Asbjørn Vilkensen, prosjektleder for OL-kirken. Fra 27. juli til 12. august ble den tradisjonsrike sjømannskirken i London fra 1927 arena for idrettsglede og fellesskap.

- Det gikk meget bra. Vi skapte en sosial, kulturell og gudstjenestelig arena og ble en sentral møteplass for landsmenn under OL. Vi møtte cirka 1.700 besøkende med gjestfrihet og varme. Entusiastiske tilbakemeldinger bekrefter at vi lyktes med dette, sier Vilkensen, som alt er i gang med planleggingen av neste OL-kirke i Russland i 2014.

OL Oppsøkende Oxford Street

Hilde og Steinar Tislevoll reklamerte for Sjømannskirkens OL-kirke på Oxford Street.