27.500Vaffelhjerter

27 500 mennesker fikk smake Sjømannskirkens hjertevarme på organisasjones aksjonsdag.

Se video av syngende vaffelstekere i København!

Sjømannskirken har delt ut vafler, omsorg og felleskap til nordmenn i utlandet i nær 150 år, og de siste årene har frivillige og ansatte markert dette med å dele ut Sjømannskirkens vaffelhjerter til mennesker over hele verden på én og samme dag. 50 lokale aksjoner i Norge sørget for at også de her hjemme fikk en smak av Sjømannskirken.

Det var tredje gang Hjertevarmeaksjonen ble arrangert, og aldri før har aksjonen nådd ut til flere mennesker.

Kårer verdens beste vafler

Alle 31 sjømannskirker har sin egen vri på den tradisjonelle røren, og kåringen av den beste oppskriften skaper mye engasjement. Gjennom nettavstemming får nordmenn over hele verden stemt på sin favoritt. I 2012 var det nok en gang Sjømannskirken i København som gikk av med seieren. Kanskje det forklarer at gjengen i kongens by sliter ut 6 vaffeljern i året?

Les også:
Se bildene fra årets Hjertevarmeaksjon.
Her er vinneroppskriften.

Hjertevarme

Frivillige i Bergen er klare til å dele ut vafler.