22.000Vaffelhjerter

På den årlige Hjertevarmedagen fikk 22.000 mennesker verden over smake Sjømannskirkens nystekte vafler.

Sjømannskirken har delt ut vafler, omsorg og felleskap til nordmenn i utlandet i 150 år, og de siste årene har frivillige og ansatte markert dette med å dele ut vaffelhjerter til mennesker over hele verden på én og samme dag. Mange lokale aksjoner spredt rundt i Norge sørget for at også de her hjemme fikk en smak av Sjømannskirken.

Alle 31 sjømannskirker har sin egen vri på den tradisjonelle røren, og kåringen av den beste oppskriften skaper mye engasjement. Gjennom nettavstemning får nordmenn over hele verden stemt på sin favoritt.
I 2013 gikk Sjømannskirken i New York av med seieren.

Bjørn som bor i Pattaya har laget en liten filmsnutt fra Hjertevarmeaksjonen til sjømannskirken i Pattaya: