4.452Jobb

Organisasjonen har rundt 30 ansettelser årlig, og mange følger med på ledige stillinger.

4452 personer hadde i 2014 registrert seg for å få e-postvarsel ved utlysning av ledige stillinger i Sjømannskirken. Det er nærmere 1000 flere enn i året før.

Ved å jobbe i Sjømannskirken får man mer enn 200 kollegaer i inn- og utland. Alt fra prester og kulturledere til diakoner og vertskap trengs for å drive en kirke. I Sjømannskirken kan man på mange av stillingene søke som den man er, uten å ha yrkesrettet utdannelse. I løpet av et år trenger man også flere vikarer, og sommerjobbene som hvert år lyses ut er populære.

I et arbeidsfellesskap med et mangfold av oppgaver og yrkesbakgrunner blir man del av et kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i utlandet.

Se film om å jobbe i Sjømannskirken: