4.173Nettkirken

Stadig flere kontakter nettprestene på chat og e-post.

Sjømannskirkens nettprester gjennomførte 4173 samtaler i 2014.
Det er en økning på 29% sammenlignet med 2013. Disse fordeler seg på 2476 samtaler gjennom e-post og 1697 via chat.

Nettkirken har vokst jevnt og trutt siden Sjømannskirken åpnet tilbudet i 1999. Hele 108.474 besøkende klikket seg inn i den digitale kirken i 2014, en økning på 3000 fra året før.

For noen er anonymiteten et nødvendig premiss for at de i det hele tatt skal kunne være i stand til å dele sin smerte og sine tanker med andre, sier nettprest Pernille Astrup.

Nettkirken er tilgjengelig hele døgnet med mulighet for å tenne et lys eller samtale med en av nettprestene.

Sjømannskirkens verdier:
UENDELIG VERDI
Vi tror at alle mennesker er skapt i Guds bilde med en uendelig verdi og unik verdighet. Derfor ønsker vi å møte mennesker i visshet om at den enkelte alltid er mye mer enn det vi ser. Vi ønsker å lytte til menneskers livserfaringer og tilby fellesskap som gir tilhørighet både med Gud og andre mennesker.