Vinterassistenter 2017-2018

Sesongen er på hell, og nå har de siste vinterassistentene dratt hjem. Vi takker hjertelig for innsatsen, og ønsker alt godt for dere alle 6!

Også i sesongen 17/18 er det tre par som kommer til å bekle vinterassistentrollen. Ekteparet Seland ankommer Los Cristianos 1. november, og blir til jul. Grøvs kommer like over 2. januar, og blir i 6 uker og til sist kommer ekteparet Hovda i 6 uker til over påske. Les mer om vinterassistentene her!

Marit Helene og Per Harald Grøv kommer fra Hedalen i Valdres. Marit Helene er utdannet lærer, og har arbeidet i skolen med blant annet PP-tjenester. Per Harald har arbeidet med trygdesaker hele livet, - som trygdesjef og i NAV-systemet , med tilrettelegging av arbeid og tilbakeføring i arbeidsliv.

Fra midten av februar vil man møte Astri og Jon Hovda fra Lillesand som vinterassistenter på Sjømannskirka. Både Astri og Jon er pensjonerte lærere, Jon har også vært rektor.

Vi gleder oss over at disse tre flotte parene har sagt seg villige til å bruke av sin tid og sine krefter her på Sjømannskirka, og vi ønsker dem hjertelig velkommen- etter hvert som de kommer sørover!

Greta og Bent Seland har vært vinterassistenter to sesonger nå. Vi er glade for at de også i år har sagt ja til å være her en god periode. Både Greta og Bent er pensjonerte lærere.

Desember 2017: Vi takker Selands for innsatsen - tre sesonger på rad har de nå vært med å drive Sjømannskirka. Takk for denne gang!

Vi skriver 16. februar, og vil takke ekteparet Grøv for nok en strålende jobb på Sjømannskirka! Alt godt ønskes dere to!

2. april 2018 - reisedag for Hovdas. Takk for innsatsen!