Disse skal lede Sjømannskirken

Generalforsamlingen har valgt nytt hovedstyre.

Nytt hovedstyre: Jørn-Henning Theis, Linn Grøtberg, Jens-Petter Johnsen, Ørnulf Steen (generalsekretær), Thorbjørn Laundal, Astrid Holmsen Krogh, Pål Kristian Balstad, Helge Aarseth og Margareth Glad. Ellen Sæle Hansen, Carl-Ove Fæster, Elisabeth Y. Guthus og Karl Johnny Hersvik var ikke til stede da bildet ble tatt.

23. juni valgte Sjømannskirkens generalforsamling nytt hovedstyre. Jørn-Henning Theis ble gjenvalgt som leder.

–Tusen takk for tilliten! Jeg gleder meg til å bidra til å utvikle Sjømannskirken i årene fremover, sa Theis til forsamlingen som er samlet i Kristiansand denne helgen.

Med seg i styret for perioden 2018-2020, får han: Elisabeth Yrwing Guthus, Helge Aarseth, Linn Grøtberg, Karl Johnny Hersvik, Jens-Petter Johnsen og Thorbjørn K. Laundal.

Ellen Sæle Hansen, Astrid Holmsen Krogh og Carl-Ove Fæster ble valgt som varamedlemmer.

Margareth Glad og Pål Kristian Balstad er valgt som ansattes representanter i hovedstyret de neste to årene. Martin Alvsvåg og Annstein Lothe er varamedlemmer.