Velkommen til Sjømannskirken i Seefeld

Skal du til ski-VM? Kom innom vår varmestue for ferske vafler og en hyggelig prat!

Å skape hjemmefølelse på bortebane har vært Sjømannskirkens varemerke gjennom generasjoner.

Under ski-VM i Seefeld har Sjømannskirken fått leie lokaler i byens hovedkirke som ligger på torget midt i byen. Her kan norske supportere, journalister, turister, sponsorer og støtte-apparatet møtes for kaffe, vafler og en hyggelig prat. Det er også tilgjengelig trådløst nett og visning av norske TV-sendinger på storskjerm.

Første gang i 1996
Sjømannskirken har lang tradisjon for å være til stede på store internasjonale idrettsarrangementer. Første gang var under OL i Atlanta i 1996.

- For vår del handler dette om noe mer enn ski-VM og gode idrettsprestasjoner. Det handler om de mange tilreisende som befinner seg i Seefeld under mesterskapet. Sjømannskirken ønsker å være til stede for dem, og vi får stadig bekreftelse på at vårt nærvær er både etterspurt og forventet, sier prosjektleder Martin Alvsvåg.

Kirken er bemannet med medarbeidere fra Norge og sjømannsprester fra sjømannskirkene i Hamburg og Sveits.

- Jeg gleder meg til å være en del av dette, sier sjømannsprest i Sveits, Lena Rebekka Risnes.

Trygghet
Sjømannskirken i Seefeld skal også gi trygghet til nordmenn under ski-VM. Det er døgnbemannet beredskap og psykososial oppfølging ved akutte hendelser.

- Vår tilstedeværelse i VM-byen representerer en viktig trygghetsfaktor for de mange tilreisende fra Norge. I tillegg vet vi at familier, ikke minst de med små barn, setter pris på at det finnes et sosialt møtested hvor det ikke er alkoholservering, og som er åpent for alle, sier Alvsvåg.

Kirken åpnes 20.februar og holder åpent hver dag fram til avsluttes 3. mars. Det blir sportsgudstjeneste to ganger i løpet av ski-VM.

Informasjon om Sjømannskirken i Seefeld finner du på vår Facebook-side.

Velkommen!

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne.

Prosjektleder Martin Alvsvåg: mal@sjomannskirken.no / 414 93 111