Bilder fra julaften

Julaften på kirken - fullsatt både til gudstjenesten og til middagen for påmeldte etterpå. Og etter kommentarene å dømme, ble det en god kveld.

Denne gangen hadde Thorhild - kokka vår - og de andre på kjøkkenet med Randi i spissen, overgått seg selv.  Her var det ribbe, medisterkaker og medisterpølser, surkål, poteter, grønnsaker og saus i overflod.  Med en nydelig multekrem i hjemmelagede kromkaker til dessert.  Foruten knask av alle slag.  Og selvsagt kom julenissen på besøk, med gaver til absolutt alle!  Til gjengjeld fikk han både en og to klemmer.  Folk gikk mette og fornøyde fra kirken den kvelden.

Men all den gode maten og kosen var ikke det eneste de fikk med seg.  Jens forrettet først en julegudstjeneste til ettertanke.  Og de gode julesangene ble sunget, både til gudstjenesten og i gangen rundt juletreet senere på kvelden.  Denne kvelden fikk vi for både kropp og sjel.

For den største gaven er og blir at Gud lot seg føde inn i våre liv.  Ikke bare for å dele våre kår - men for å gi oss alle fremtid og håp.  Det blir det jul av!

Del