Utbyggingen

Det skjer store ting på kirken for tiden. Og i stadig raskere tempo. Noe den vil få se med egne øyne, som stikker innom kirken i løpet av kommende uke.

Det er ikke lenge siden Jens sammen med Anna fra konsulatet, møtte opp hos borgermesteren.    For å snakke om utbygging av kirken.  Da var alt med tillatelse til utbyggingen, enda i det blå.  Dato for besøket var 5. februar.  Tillatelsen ble gitt - endog før vi hadde fått satt oss ned med borgermesteren.

Sist torsdag - altså den 20. februar - var utbyggingskommiteen på befaring sammen med Mustafa, som skal stå for selve arbeidet av fliser og mur.  I dag - lørdag 22. februar ble kontrakten undertegnet med eierne av lokalene kirken leier.  En kontrakt for 10 år med opsjon på ytterligere fem år.

Og innsamlingssøylen på kirken, som viser hvor langt vi er kommet i innsamling av midler til arbeidet, har gjort et betraktelig hopp oppover.  Ved at Sameiet bevilget 2.000 TL fra hver eier, til muren.  Og så - mandag 24. februar kommer Mustafa og begynner å rive opp dekket forann kirken.  Så nå er vi igang, dere!

Håper bare Jens får inn de resterende nødvendige sedlene han trenger til å betale regningene etterhvert som de kommer.  For enda er det et godst stykke igjen, før det målet er nådd.  Men hvert Blinklodd som selges, hver lira som legges på gavebøssa, hver ny medlem av kirken - gjør at søyla gjør enda et lite hopp oppover mot målet: Ca 70.000 TL.

Så takk til alle som vil hjelpe til med å bygge kirken vår i Alanya!