Bilder fra Internasjonal julemarked i havna

Søndag 14. desember gikk enda en tradisjon av stabelen. Ikke på kirken, men i havna.

For denne dagen var igjen avsatt til "Det Internasjonale Julemarkedet" i havna.  Og så mange boder som det var dette året, har det aldri vært tidligere.  Samtidig var dette 5. året på rad for denne tradisjonen.

Og endelig:  Denne gangen hadde de fått med seg, at det var julesanger vi ønsket å høre.  Så til lett blanding av "White X-mas" og "Es ist ein Ros entsprungen," ble det solgt alt fra juleglødd og pepperkaker (våre danske venner) til kaffe og vafler.  Og sannelig om ikke julenissen var der også.  Og ble avfotografert sammen med både liten og stor...

Det var en lang og travel dag, så det smakte å komme på kirken om ettermiddagen og legge beina høyt et kvarters tid, før Gudstjenesten begynte.

Men her er bildene fra dagen.

Del