Full fest da hovedstyret gjestet Alanya.

Over 120 personer fylte opp kirken fredag 19. november.

Hovedstyret hadde sitt budsjettmøte fredag og lørdag i Alanya. På dagtid begge dager var de innom oss i kirken og pratet med folk. Generalsekretær Audun Myhre traff igjen gamle kjente, og de andre fikk hilst på nye folk som ville treffe de som trekker i trådene.

Fredagskveld var det fest og vi måtte sette fram bord og stoler til langt flere enn forventet. Et luksusproblem. Hovedstyret ble utfordret til å lede loddsalget, og prosten i Fana Per Barsnes hadde taket på loddtrekningen. At Hovedstyret fikk oppleve at vi har for trange lokaler, var også interessant.
Både leder for Hovedstyret Thorild Widvey og generalsekretær Audun Myhre ble utfordret til å si noe om tanker framover og hva som er viktig for Sjømannskirken. Vi hadde og selebert besøk av ambassadør Cecilie Landsverk som hilste til oss på festen.