Frivillig rekefest

- som virkelig smakte!

- Hva gjør alle disse menneskene her?

Det var mange som ble forundret når de kom på frivillighetsfesten på tirsdag.
For det er jo sjelden de ser hverandre i aksjon i kirken, de flotte og aktive frivillige som gjør Sjømannskirken levende, som sørger for at vi kan gjennomføre 451 store og små arrangementer i kirken. Ja, for så mange var det faktisk ifjor!

Men de som driver Bocciaen ser aldri Arbeidsgruppen for Julemarkedet, kirkevertene ser sjelden de som driver Møtested Minnekirken, de som driver Bønn og Bibel vet ikke hvordan grøtserveringen på lørdager virkere i praksis.

Her var de alle.
Og de var mange. Samlet til Frivillighetsfest. Til skjemt og alvor i salig blanding. Til et tankevekkende kåseri av Torrevieja-presten Dag Magnus Havgard. Til sang og tankestrek og mye latter.

De fikk også fikk de spise så mye ferske reker de orket!
Og det orket de! Ikke så rart kanskje, det var kjempegodt!

De frivillige er så viktige for Sjømannskirken, at de fortjente en god fest.
Uten de frivillige stopper kirken opp av seg selv. Den kan ikke drives på dagens aktivitetsnivå kun med ansatte.

Så vi takker og bukker i dyp beundring.