Svett vandring...

...avkjølt gudstjenesterom

Vil folk komme helt ut hit? Helt ut til Fyret i Albir, for å vandre sammen med andre til Kirkesenteret? Vi har jo aldri gjort noe sånt før - og det er jo så varmt! Men det kom mange, de klagde ikke underveis og etterpå feiret vi gudstjeneste sammen. Kan det bli bedre?

Blå himmel, blått hav, blå time
Været var strålende, solen stekte oss - men utsikten fra Fyret er praktfull.
Og underveis fikk vi leske kroppen med rikelige mengde melon og sjelen med utvalgte tekster.
Vandringen under den blå himmelen og med det blinkende blå havet vi kunne se hele veien ble til en vakker blå time.

Avkjølt rom, varm stemning
I Kirkesenteret var alt gjort klart til gudstjeneste - og det var herlig å komme svett og varm inn i et avkjølt rom! Under minigudstjenesten fortsatte vandringen i kirkerommet - her kan du skrive en bønn eller en takk og legge i Bønnekrukken. Der borte kan du tenne et lys. Skatten du plukket med deg på veien kan du legge igjen på alterringen. Nattverdsbordet er dekket her.

Kveldsmat!
Etterpå ble det servert en enkel, norsk kveldsmat. Brød og ost, skinke og tomater, syltetøy og kaffe og rikelig med saft til alle. Det var hyggelig, så hyggelig at kveldsmåltidet både ble godt og langt!