Fredelig julemarked

- The Best Ever!

Sjømannskirkens Julemarked knytter det seg store forventninger til - både hos alle som kommer og oss frivillige og ansatte som skal lage det til. I kom det virkelig mange - telleapparatene viste at nesten 1400 mennesker var innom disse to dagene. Og stemningen og roen var likevel totalt stressløs. Dessuten kom det inn mange penger på julesalg, utlodninger, salg av mat og ferdige julekaker. Selv da det kom to-tre regndråper like etter åpningen fredag, var det ingen som gikk hjem for det. De gikk ikke inn, engang! De koste seg!

Alle finner noe fint på Julemarkedet.
Ikke rart det - for her var det noe for alle. Her opptrådte barna med stor selvtillit - takk til Albir-skolen og Sjømannskirkens eget nye barnekor og Pavarottis barnegruppe. Her var moteoppvisning
og snorklipping, åresalg og hovedlotteri. Men først og fremst var det salg av håndverksprodukter, håndlagde, flotte høye smørbrød og julekaker i mange varianter.

Gode menneskemøter
Eller kanskje det er rettere å si at det først og fremst var gode møter mellom mennesker på så mange områder. Noen traff gamle kjente, noen traff noen de aldri hadde møtt før, ansiktsmaling og lykkehjul gjorde stor lykke og inne i bua der barn laget julekort og annet, satt en alvorlig liten jentejeng og skrev brev til en syk venninne.

Livet er så mangt og rommer så mye. Julemarkedet er et slags lite minibilde av det.

TAKK!
Takk for at dere kom. Takk for alt dere ga - av dere selv og av deres innsats og penger.
Julemarkedet er ikke til for at noen skal få kjøpt noe billig. Heller ikke for å støtte oss. Julemarkedet er til for at vi kan få et bedre økonomisk grunnlag til å drive alle de aktivitetene vi faktisk gjør.

Ifjor sto vi bak 451 arrangementer til glede for menneskene vi er til for. Julemarket er bare ett.
Men veldig viktig for alle de 450 andre. Takk for at dere så tydelig viste at Sjømannskirken er en viktig del av nordmenns liv her på Costa Blanca.