Flere barn besøker Sjømannskirka

...og nå står satsing på ungdomsarbeid for tur!

Fra 1 til 25

Det siste året har man opplevd en flott økning i antall barn som kommer på barneaktivitetene på onsdagskveldene. Det nye koret som startet sist høst, har hatt et stabilt oppmøte på 15-25 barn i alderen 1.-4.klasse. Dsc 0101Dette har trolig også bidratt til at barneklubben for samme alderstrinn har fått et kraftig oppsving. Et år tilbake opplevde man enkelte kvelder at det bare var et barn i denne aldersgruppen som kom for å være med på klubb. Det siste halve året har oppmøtet derimot holdt seg stabilt på 15-25 barn.

Også på barneklubben for 5.-7.klassinger er oppmøtet vært økende det siste året. På begge klubbene har opplegget vært preget av mye lek, varierte aktiviteter og avslutning med en bibelfortelling i kapellet. Godteriet i kiosken er blitt byttet ut med litt mindre sukkerholdige varer som smoothie, havregryns-muffins og ostesmørbrød, uten at barna klager av den grunn.

Pakken åpnes, konfettien yrer i lufta...Også på fellesarrangement som familiegudstjenester, på 150års-jubileet og julemarkedet opplever man at man det er flere barn og familier til stede.

Tilbud for ungdom

Når det gjelder tilbud for ungdom er ikke tilstanden like rosenrød. Mange foreldre etterspør et tilbud for elever på ungdomsskolen og videregående. Det er mange tilbud for ungdom mandag til fredag, men i helgene er det tydelig behov for et rusfritt alternativ. Vi i Sjømannskirka i Albir har satt oss som mål å kunne starte opp med et slikt tilbud høsten 2015 og håper at alle engasjerte krefter som ønsker å bidra, melder seg!