Flott førtiårsfeiring!

Gripende jubileumsgudstjeneste, da Minnekirkens 40års-jubileum ble feiret på Solgården 6. og 7.juni.

"For Gud er vi alle like" sa spesialprest, Tor Ivar Torgauten foran en tilnærmet fullsatt sal, da Minnekirken feiret 40 år. Jubileet skal også markeres i høst, men denne gangen var det i særlig grad Minnekirkens betydning for utviklingshemmede som stod i fokus.

Både Seniorprest Hans Olav Hauge, Sjømannsprest Trine Færevåg og biskop i Borg, Atle Sommerfeldt, måtte finne seg i å få biroller da utvilingshemmede fra Borg og Stavanger bispedømme både sørget for lesning, sang, dans og et smittende humør.

Solgården hadde flyttet opp lunchen til kirkestua etter gudstjenesten. I tillegg til fantastisk grillmat, fikk gjestene med seg flere flotte taler: Både Norges ambassadør i Spania, Johan Christopher Vibe, daglig leder i Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa, Berte Marie Ulveseter og representant fra Solgårdens styre, Tormod Mjaaseth, kom med flotte hilsener.