Hanne Krogh og Bettan varmet

et stort publikum - og Linn Kari!

Hun kom i rullestol med gipset ankel. Men ingenting stopper Hanne Krogh når det er Solgården og Minnekirken det er snakk om. 40-års jubileumkonsert skulle det bli, ankel eller ikke ankel.

Og det er tydelig at nordmenn på Costa Blanca vet å sette pris på hennes varme, hennes raushet og musikalitet. De fylte Minnekirken til siste plass! Forventningene var høye i timesvis før konserten.
Hanne skuffet selvsagt ikke - med en enkelhet og komplisert samspill med sin pianist Svein Ragnar Myklebust fremførte hun kjente og ukjente sanger, ledsaget av vakre historier som gir sangene fylde og dybde når de kommer. Dessuten hadde hun jo også besøk av Elisabeth Andreasson og hun er også et unikum der oppe på scenen. Hun og Hanne shower og gjøgler og får salen til å bli så stille at du kan høre tårene falle.

Konsertens overraskelse bidro også til det. Sjømannskirkens ettåring ifjor, Linn Kari Bruun, er en STOR fan - og ble så lei seg da hun hørte om denne konserten bare to måneder etter at hun hadde forlatt Albir. Ikke bare sørget gode kolleger for at hun kom seg ned igjen til konserten, Hanne Krogh sang Linn Karis yndligssang "Jeg ror alene" spesielt til henne - en sang hun aldri har sunget på noen konsert, bare på plate.

Heldigvis er det mye som tyder på at Hanne Krogh ikke har spilt sin siste konsert i Minnekirken!