Jubileumsgudstjeneste vi vil minnes!

- med smil og ydmykhet!

Da vi trodde det var helt fullt, fortsatte folk å strømme til Minnekirken søndag 11. oktober.
For 40-års Jubileumsgudstjeneste med innsalg av sentrale aktører gjennom alle disse årene, det ville ingen gå glipp av. Gjensynsgleden var stor og klemmene satt løst før klokkene ringte og under hele lunsjen etterpå.

Men først og fremst var det jo en gudstjeneste - en feiring av vår Herre og Frelser, en påminnelse om hvem vi selv er og hvem vi hører til.

Så dro det heller ikke ned at det var generalsekretær i Sjømannskirken, Ørnulf Steen som prekte, at Victoria Bakka sang og at vår kirkemusiker Kjerulf Samuelsen hadde komponert tre vakre nye melodier til Kyrie, Gloria og bønnesvarene. Det var heller ingen ulempe at det var nattverd, at vi fikk tenne lys i globen og at menigheten sang så det høye taket løftet seg.

Etterpå var det kirkelunsj i regi at Solgården, deilige tapas servert av de dyktige servitørene fra Solgården. Sjømannskirken takker Solgården og deres proffe ansatte for et utrolig fint arrangement!

Vi kan se tilbake på det med et stort smil om munnen og en ydmyket over livets under...