Hektisk og avslappet julemarked!

Håper ikke du gikk glipp av det!

Ikke for det, det var omkring 1400 mennesker som faktisk fant veien og synes den var vel verdt å gå!
For de fikk med seg den avslappede stemningen (ja, det går an selv om det er så mange som fyller stolene både ute og inne.) De fikk med seg alle de gode tilbudene, spenningen når loddene ble trukket, gleden av å å vinne er ikke ueffen den heller. De fikk med seg den gode sangen og den gode maten og fikk møte naboen, få en god prat og høre alle de gode historiene.

Disse menneskene la igjen mange tusen euro i de kassene våre, noe som kommer vel med. For hele året skaper Sjømannskirken fellesskap og tilhørighet, ettertanke og glede, vi spenner en himmel over hverdagene og inspirerer til tro, håp og engasjement.

Takk til alle som bidro til et flott Julemarked, ikke minst de mange frivillige som gjør en kjempejobb!
Fikk du det ikke med deg, kan du angre. Og var du her, kommer du helt sikkert til Julemarkedet også neste år! Gled deg!

Del