Alicante til topps!

Flere tusen vaffelspisende nordmenn over hele verden har talt: Sjømannskirken i Alicante serverer verdens beste vafler 2004.

– Dette er fantastisk moro! Vi gleder oss over at så mange folk har engasjert seg i konkurransen både her og hjemme i Norge, jublet husmor Siri Vigsnes i Alicante da hun fikk beskjeden tirsdag.
Sjømannskirken i Brussel ledet lenge, men måtte gi tapt etter en sterk sluttspurt fra "spanjolene". Miami, som vant i 2002, kom på 4. plass. 30 oppskrifter var nominert i årets konkurranse.
Det er besøkende på nettstedet sjomannskirken.no som har kåret Alicantes vaffeloppskrift til verdens beste.
Slik ble stillingen i toppen:
1. Alicante (25,4 prosent)
2. Brussel (19,1 prosent)
3. Dubai (7,4 prosent)
4. Miami (7,2 prosent )
5. Gran Canaria (5,8 prosent)
Sjømannskirken i Alicante er en av de best besøkte sjømannskirkene med over 50.000 besøkende hver år. Men husmor frykter ikke at seieren vil føre til mer røre.

– I så fall er det bare gledelig. Her i Alicante har vi mange frivillige som er med og hjelper til med å steke vafler og egg er billig i Spania. Torsdag skal førsteplassen markers med ”Fest på kjerka”. Da venter vi fullt hus, sier husmor Siri Vigsnes.