Kokk Anne Bergstrøm gir deg inspirasjon til sommer-retter du kan tilberede på grillen i sommer!

Grillet Laks med poteter, asparagus og hjemmelaget dressing

Aluminiumsfolie, grillkull og tennvæske til grillen*

Laksefileter eller hel laks (kjøp fra gode kilder).

Vårløk, Brokkoli, Grønne Bønner, Asparagus, Sitron, Hvitløk, Poteter (kokt på kjele).

Smør til steking og Salt/Pepper (evt chilli flakes)

Dressing: Yoghurt, Grov Sennep og Dill.

Vel bekomme!

Hjemmelaget Kyllingsuppe med Butternut Squash og Grønnsaker

Grillkull og tennvæske til grillen*

Grønnsaker: Brokkoli, Poteter, Gresskar (Butternut Squash), Rød Løk, Vårløk, Persillerot, Gulrot etc

Kyllinglår eller filet (kan også lages uten kjøtt).

Chilli (fersk eller tørket), Salt, Pepper, Oliven Olje, Soyasaus, Fiskesaus, Vann og Buljong.

15 min kok på grillen

Vel bekomme!

Om Anne Bergstrøm

Anne Bergstrøm

Anne Bergstrøm er vår blide og kjære kokk på Sjømannskirken i London.

Anne kommer opprinnelig fra Oslo, men flyttet til Halden når hun ble 30, der hun traff sin mann Fritz som eide og drev matbutikken, "Park Matsenter" og som drev produksjon av pølser, kjøtt og pålegg. Anne har alltid vært interessert i mat og hun ble fort kjent med bedriften og etter kort tid ble hun ansvarlig for å bygge opp catering-tilbudet. Etter at hun ble enke, flyttet Anne til London der datteren bodde og for å hjelpe til med barnebarna. Etter få besøk til Sjømannskirken i London fikk tilbud om å jobbe her.

Anne har vært fast ansatt på Sjømannskirken siden 2013, ei bli og sprek dame, som leverer kvalitet dag etter dag...