Registrering av barn og unge

Her kan du registrere navn og hvilke aktiviteter dere ønsker å delta på.

Det er en glede å innby til gudstjenester denne våren for små og store der vi spesielt inviterer de som er født i 2016 og 2014 til å få Min Kirkebok.
Under disse gudstjenestene vil de bli eget opplegg/søndagsskole for barna. Oppmøte kl 10.30 og det blir kirkesaft og vafler etterpå!

Familiegudstjenester og gudstjenester i Esher

En gang i måneden har vi familiegudstjeneste. Dette er gudstjenester med barna i sentrum. Vi har som mål at Sjømannskirken skal være et godt sted å være for barnefamilier, og familiegudstjenester er en viktig del av dette. En gang i måneden arrangerer vi også gudstjenester i St. George's, Esher kl 16. Denne gudstjenesten er spesielt tenkt til de som bor langt utenfor London sentrum og det norske miljøet rundt sør-vest London (Wimbledon m.m). Følg med på nyhetsbrev og nettsider for semesterdatoer. Datoene for våren 2019 er:

Søndag 27. januar, søndag 24. februar, søndag 24. mars, søndag 28. april, søndag 26. mai og 23. juni (kl 16)

Hva skjer på LysVåken?

Et Lys våken-arrangement inneholder mye lek, sang, dans og kreativ utfoldelse. Barna lærer om kirken, Gud og Jesus, spiser sammen og blir kjent med hverandre. Opplegget i detalj varierer fra sted til sted. De fleste stedene er det overnatting fra lørdag til søndag, med forberedelse til og deltakelse på gudstjeneste på søndag. Under kan du se film om hva LysVåken er for noe!

Under kan du enkelt registrere ditt/dine barn til de ulike aktivitetene. Vi gleder oss til å treffe deg iløpet av våren!

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.