Fantastisk innsats på årets julebasar

- Takk til alle som bidro med fantastisk innsats før, under og etter årets julebasar. Vi er utrolig heldige som har slike frivillige medarbeidere, sier sjømannsprest Marianne Bjelland Kartzow.

Årets julebasar, som Sjømannskirken i Berlin hver 1. adventshelg arrangerer sammen med Svenske kyrkan, Victoricaforsamlingen i Berlin, var en intens opplevelse. Over 16 000 besøkende, skandinavere og tyskere, var innom for å smake på godbitene fra det norske teltet. Tilslørte bondepiker, bacalao, vilgryte, vikingbrot med sukker og kanel og kaffe fra Berlins egen Oslo kaffebar, var noen av gourmetopplevelsene som ble servert av en fantastisk gjeng norske frivillige. Under basarteltets tak ble det solgt hjemmestrikk og ullpledd til den store gullmedalje.

Under ser du noen bilder fra årets julebasar. (2012)

IMG_3290.JPGIMG_3293.JPG

IMG_3305.JPGIMG_3321.JPG