Blinklotteriet

Spenning for deg og støtte til arbeidet!

Bli med i den spennende trekningen om 37 368 gevinster til en verdi av 2 500 000 kroner og støtt samtidig Sjømannskirkens arbeid!

Loddene koster 40,- pr stykk + porto og ekspedisjonsgebyr. Loddene postes innen 14 dager etter ditt nettkjøp.

Du kan også abonnere på vårt Blinklotteri og motta loddene dine automatisk hver måned. Da vil du også få tilbud om å betale via avtalegiro. Det vil være enklere for deg, og du hjelper oss å spare penger! Abonnementet er ikke forpliktende og du kan når som helst si opp dette forholdet ved å sende en mail til giverservice@sjomannskirken.no.

Å kjøpe Blinklodd er en fin måte å støtte Sjømannskirken på. Det er spennende og samtidig en god anledning til å vise ditt engasjement. Overskuddet av Blinklotteriet går direkte til Sjømannskirkens arbeid med alle nordmenn i utlandet!

Her finner du en oversikt over alle gevinstene!

Tusen takk for din støtte!