Click & Collect - Kiosk

Kjøp norske matvarer hos oss i korona-tider og hent på Sjømannskirken!

Kjøp norske matvarer og sjokolade i vår splitter nye nettbutikk!

Sjømannskirken tilbyr kjøp av norske matvarer, hermetikk og sjokolade i vår nye nettbutikk. Vi venter for tiden levering av nye varer og oppdaterer hyppig.

Under disse korona-tider er det mange som savner en bit av Norge, så hvorfor ikke legge handlingen til Sjømannskirken og støtte en god sak samtidig? Varene kan kjøpes i skjemaet under, men alle er ikke listet. Dersom du er ute etter noe litt utenom det vanlige, ber vi deg sjekke hele beholdningen og priser her.

Du kan dermed legge til varene og pris selv helt nederst i skjema dersom det er noe som mangler...OBS: Husk å legg til et beløp for varene som ikke er i listen.

Sjømannskirken tilbyr også hjemme-leveringtil de som er bosatt i London og ikke kan komme seg til kirken, mot en liten avgift. Dermed får de som har bestilt varer både noe godt å spise samt et hyggelig besøk fra en av våre ansatte. OBS: Pga mange bestillinger ser vi oss nødt til å stoppe leveringstilbudet 14. mai 2020. Vi vil fortsatt være åpne for henting av varer.

ALLE PRISER ER OPPGITT I PUND!

KJØP KOMPLETTE 17. MAI-PAKKER I VÅR NETTBUTIKK

"Den Ultimate Familiepakken" £45

4x Solo (desverre utsolgt, se redusert pris), 2x Norske flagg, 2x 17. mai-sløyfer, Vaffelmiks (GF tilgjengelig), Sailor Blend Kaffe, King Size Melkesjokolade og Firkløver, Laban Seigmenn og Nora Syltetøy.

"Partner-pakken" £25

2x Solo (desverre utsolgt, se redusert pris), 2x Norske flagg, 1x pin/sløyfe, Vaffelmiks (GF tilgjengelig), Sailor Blend Kaffe, King Size Melkesjokolade og Nora Syltetøy.

"Distanserings-pakken" £15 (1 tilgjengelig)

Solo, Vaffelmiks (GF tilgjengelig), Liten Melkesjokolade og Nora Syltetøy.

FAMILIEPAKKEN.jpg
PARTNERPAKKEN.jpg
DISTANSERINGSPAKKEN.jpg

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.