Festlotteri ga 136.000 kroner til Sjømannskirken

Sjømannskirkens dag ble markert med festlotteri og fantastiske premier. Takk til både sponsorer og loddkjøpere!

Mandag 31. august var Sjømannskirkens dag, og vi feiret at det var 156 år siden organisasjonen ble stiftet med digitalt festlotteri på Facebook.

Det ble solgt nesten 7000 lodd og det kom inn 135.740 kroner til Sjømannskirkens arbeid! Tusen hjertelig takk til både sponsorer og loddkjøpere. Det ble delt ut gevinster til en verdi av 60 000 kroner.

Det var mange heldige vinnere av flotte premier, se hele gevinstlisten her. Hovedpremien – en tur med Hurtigruta – ble vunnet av Morgan Berg, sjømannsprest i San Fransisco/Albir. Gratulerer!

Se sendingen her:

Det ble en flott sending der Thomas Brøndbo sang en ny versjon av den fantastiske sjømannskirkesangen "Heim et annet sted på jord", Marianne Skjelbred var på plass og fortalte om sin kunst og sitt forhold til Sjømannskirken. Solveig Leithaug bidro med vakker sang, Generalsekretær Jeffrey Huseby og Sjømannskirken på Costa del Sol bidro med videohilsen. Det ble holdt familiequiz og "Gratulerer med dagen, Sjømannskirken!"-kor.

Takk til alle som bidro til at dette ble en fest.

Dersom du ønsker å gi en gave til Sjømannskirken i forbindelse med Sjømannskirkens dag, bruk VIPPS #10406, merkes Bursdag.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.