Festkveld på Generalforsamlingen 2018

I forbindelse med generalforsamlingen inviterer Sjømannskirken til festkveld på Festningen i Kristiansand fredag 22. juni kl. 19.00

Arrangementet er åpent for alle. Her får du møte medarbeidere og frivillige i Sjømannskirken fra inn- og utland, får et innblikk i Sjømannskirkens arbeid og framtidsutfordringer, underholdning, allsang og en konsert med d`Draup. Festen varer til kl. 22.00

Pris kr. 350,- per person. (Festmiddagen er inkludert for delegater til Sjømannskirkens generalforsamling)

Generalforsamlingen foregår på Hotel Norge i Kristiansand 22.-24. juni. I tillegg til festkvelden fredag er alle er hjertelig velkomne til sjømannskirkegudstjeneste i Kristiansand Domkirke, søndag 24. juni kl. 11.00. Les mer om programmet for generalforsamlingen.

Av hensyn til serveringen må vi ha påmelding, påmeldingsfrist mandag 14. mai 2018:

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.