Gudstjenester

Sjømannskirken har et aktivt gudstjenesteliv med ukentlige gudstjenester og daglige tidebønner. Den siste søndagen i måneden er det søndagsskole under gudstjenesten.

Søndagsgudstjenesten er sentrum i alt vi driver med på Sjømannskirken. Her feirer vi Jesu oppstandelse og kan få se våre liv i et større perspektiv enn det hverdagslige.

Ingen søndager er like. Kirkeåret og søndagens bibeltekster bestemmer rammene for de ulike gudstjenestene og sørger for variasjon i tematikk og estetikk. Forskjellige grupper av medvirkende setter farge på spesielle gudstjenester som høsttakkefest, allehelgensdag, pilegrimsgudstjeneste, 1. søndag i advent, fastelavn, Maria budskapsdag, 17. mai, konfirmasjonstidens gudstjenester og høytidene.

Tidebønner
Hver dag er det morgenbønn klokken 9, middagsbønn klokken 13 og ettermiddagsbønn klokken 16. Torsdager er morgenbønnen (laudes) sunget.