Årsmeldinger og valgresultat i regionene i Norge

Her finner du en oversikt over resultatene i din region og årsmeldinger

Her følger oversikten over resultatene fra valgene i regionene som ble avholdt våren 2020 (og våren 2021 for region Østfold og Oslo & Akershus). Generalforsamlingen skulle holdes i Bergen 19. - 21. juni 2020, men ble utsatt til 2021. På grunn av koronapandemien og en usikker progresjon i vaksineprogrammet, vedtok hovedstyret at årets generalforsamling skal foregå digitalt. Forhandlingene finner dermed sted lørdag 19. juni kl 10-18 2021. Det blir en åpen digital festkveld lørdag kveld, og gudstjeneste med forbønn for generalsekretær søndag 20. juni hvor biskop Nordhaug deltar.

Denne gudstjenesten skal NRK Radio gjøre opptak av, og dette vil bli sendt i løpet av sommeren 2021 på radio. Både forhandlingene, festkvelden og gudstjenesten blir sendt over internett slik at alle som vil kan lytte seg inn på programmet. 

Det er 25 delegater til generalforsamlingen fra arbeidet i Norge. 14 av disse er direktevalgte der det er en delegat fra hver region i tillegg til en ekstra delegat fra hver av de tre største regionene. I tillegg er det en representant fra de 11 regionstyrene.

Kandidatene er ført opp etter antall stemmer de fikk, og her er oversikten over de nye regionstyrene og delegatene som er direktevalgte til generalforsamlingen.

Klikk på en region for å se resultatene og for å lese årsmeldingene:

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info