Ny tid

I 1946, etter at andre verdenskrig var over, ble Sjømannskirkens virksomheten gjenopptatt på Curaçao. Det ble nå kjøpt en gammel villa like ved innseilingskanalen, hvor sjømannskirken holdt til helt til nedleggelsen nesten 40 år senere. Det var fra denne bygningen en kunne vinke ned til skipene som ankom.

I 1950-årene ble stasjonen betydelig utvidet og modernisert, med plass til dobbelt så mange besøkende i kirkesalen enn det hadde vært tidligere. Og sjømannskirken på Curacao var godt besøkt. Mellom 1955 og 1965 var det gjennomsnittlig godt over 1000 skandinaviske skipsanløp på øyen årlig. Hovedparten av disse anløpene var det norske skip som stod for. Det totale antallet besøkende på kirken i denne perioden var på rundt 24 000 personer i året. Ettersom det var skipsverksted på øyen hendte det også at noen båter lå ekstra lenge mens det ble utført reparasjoner, og da var sjømannskirken et fint rekreasjonssted for sjøfolkene mens de ventet.