Fast givertjeneste

Sjømannskirken i Houston skaper trygge arenaer både på bygget og rundt i byen. Gjennom vårt arbeid forsøker vi også å skape tilhørighet til et norsk fellesskap både i USA og hjemme i Norge. Ved å bli fast giver bidrar du til at vi kan opprettholde og bedre vårt tilbud her i Houston. Dette arbeidet koster penger. Vi trenger din støtte!

BLI  FAST GIVER PÅ SJØMANNSKIRKEN I HOUSTON I DAG

Meld deg på her:

Vi trenger penger til:

• Vedlikehold av bygningsmasse og uteareal
  • Barne- og ungdomsarbeidet
  • Å skape gode møtepunkter for nordmenn i Texas

Vårt kampanje-mål er:

• 30 nye faste givere i løpet av 2020

Hjertelig takk til deg som blir fast giver.

Alle som blir fastgivere i kampanjeperioden får en velkomstgave. Velg mellom gryteunderlag eller "kofferttag" i unikt og lekkert vaffel design.Velkomstgaver fås på kirken eller gi oss beskjed så sender vi med posten.

Sjømannskirken er en frivillig organisasjon. Vi samler inn 2/3 av våre inntekter selv.  1/3 av pengene kommer fra den norske stat. Alle bidrag fra givertjenesten går til Norwegian Seamen’s church, Inc. Houston som er en skattefradragsberettiget 501 (c)(3) organisasjon.