Bli fast giver

Ved å bli fast giver bidrar du til at vi kan opprettholde og bedre vårt tilbud her i Houston. Vi ønsker å være en kirke som møter mennesker der de er. Både barn og ungdom, familier, eldre, bedrifter og sjøfolk.

BLI  FAST GIVER PÅ SJØMANNSKIRKEN I HOUSTON I DAG

Meld deg på her:

Vi trenger penger til:

• Barn- og ungdomsarbeid
  • Hjemmebesøk, sykebesøk og sosialt arbeid
  • Skips og bedriftsbesøk
  • Beredskapstjeneste

Våre kampanjemål er:

• 30 nye faste givere i løpet av 2017
  • Årlige giverbidrag NOK 100 000 / $ 13 000 fra 2018
  • Mer lokal finansiering av kirkens tjenester og aktiviteter.

Hjertelig takk til deg som blir fast giver.

Du kan endre eller avslutte din givertjenesten når du vil. Blir du fast giver i høst vil vi gjerne gi deg en velkomstgave som takk. Velg velkomstgave på kirken fra vårt lille utvalg under eller ved å bestille den per e-post.

Vafller dslfadsflj ladsfjalksdfj--------

Gryteunderlag             Sjømannskirkens                   Navnemerke for

med vaffelmotiv        norsk naturkalender              kufferter (2 stk.)

Sjømannskirken er en frivillig organisasjon. Vi samler inn 2/3 av våre inntekter selv.  1/3 av pengene kommer fra den norske stat. Alle bidrag fra givertjenesten går til Norwegian Seamen’s church, Inc. Houston som er en skattefradragsberettiget 501 (c)(3) organisasjon.