Fast Givertjeneste KAMPANJE

Ved å bli fast giver bidrar du til at vi kan opprettholde og bedre vårt tilbud her i Houston. Kirka vår er 36 år. Å ta vare på den koster penger. Vi trenger din støtte!

BLI  FAST GIVER PÅ SJØMANNSKIRKEN I HOUSTON I DAG

Meld deg på her:

Vi trenger penger til:

• Vedlikehold av bygningsmasse og uteareal

Vårt kampanje-mål er:

• 30 nye faste givere i løpet av 2019

Hjertelig takk til deg som blir fast giver.

Alle som blir fastgivere i kampanjeperioden får et spesial Texas klistremerke i norske farger til bilen el. I tillegg vil vi gjerne gi alle nye givere en velkomstgave. Velg mellom gryteunderlag eller "kofferttag" i unikt og lekkert vaffel design eller en vakker 2019 Norgeskalender. Velkomstgaver fås på kirken eller gi oss beskjed så sender vi med posten.

Sjømannskirken er en frivillig organisasjon. Vi samler inn 2/3 av våre inntekter selv.  1/3 av pengene kommer fra den norske stat. Alle bidrag fra givertjenesten går til Norwegian Seamen’s church, Inc. Houston som er en skattefradragsberettiget 501 (c)(3) organisasjon.