Feire jul i utlandet

Velkommen til jul i Sjømannskirken!

Er du på reisefot i julen og ønsker en flott, norsk julefeiring, eller bor du i utlandet og ønsker å feire julehøytiden sammen med andre nordmenn? Eller kanskje ønsker du å finne julefreden og styre unna julestresset i desember?

Uansett om det er høytid eller hverdag: Sjømannskirken ønsker deg velkommen til et hjem ute.

Julegudstjeneste
Julegudstjenesten er en viktig del av den høytidelige feiringen. Noen holder gudstjenesten i sjømannskirken, andre inviterer til julegudstjeneste utenfor huset.

Bakeglede  Det bakes mange kransekakepinner ved Sjømannskirken i Houston hver jul.

Julemiddag

På selve julaften er det flere kirker som inviterer til julemiddag. Alle julemiddagarrangementene krever påmelding. Mer informasjon om dette kommer når julen nærmer seg.

Jul til havs
Også til havs blir det norsk jul i år. Fem sjømannsprester - offshoreog 20 frivillige "juleprester" reiser ut og sørger for julemarkering for de som er på jobb, med juleandakt og julesanger. I tillegg besøker 10 frivillige offshorefartøyene som ligger til kai julaften i Bergen og Stavanger.

Sosialt  Det er mye adventshygge i Aberdeen. Her fra et skipsbesøk på Viking Nereus.

Romjulen
Selv om noen sjømannskirker har stengt i romjulen, er det fortsatt mange som har åpent og som inviterer deg inn.

Sjømannskirken ønsker alle en velsignet og god julehøytid!

**

Visste du også at vi har en digital kirke som er åpent for alle hele året? Velkommen til en prat med en av nettprestene.

Gamle dager  Mange spente barn før jul ved Sjømannskirken i Hamburg.