Jul på El Campanario 2020

Hjertelig velkommen til juleopphold på El Campanarios gjestehus!

Hjertelig velkommen til juleopphold på El Campanarios gjestehus!

Julegjestene kommer på ulike tidspunkter, og det er i utgangspunktet ikke et eget program for oppholdet. Den enkelte lager sitt eget juleopplegg. Du kan leve et rolig liv på gjestehuset, eller du kan leie bil for utflukter i det vakre nærmiljøet til Sjømannskirken. Det er feks kun en time til Gibraltar. Noen velger gåturer langs den lange, fine stranda, mens andre går fotturer oppe i åsene og fjellene. Det er helt opp til deg. Fint er det uansett å feire jul på Solkysten. 

Hvis du forventer et detaljert program hver dag, er ikke dette juleoppholdet for deg. Men hvis du liker å bo på et lite og hyggelig gjestehus med daglige tidebønner, eget bibliotek og folk rundt deg mens du sysler med ditt - passer et juleopphold på El Campanario godt! Legg merke til at kun frokost er inkludert i prisen. Det er mulig å kjøpe lunsj på Sjømannskirken flere av dagene i jula. Men noen dager må du ut på kafe eller restaurant for å spise. Det er kun middag på huset julaften og nyttårsaften. Det er flere små restauranter like i nærheten av Sjømannskirken. 

Og så har vi et enkelt og fint juleprogram du kan delta å om du ønsker. 

På julaften får gjestehusets gjester kaffe og julekaker foran peisen på tidlig ettermiddag. 

Det er to julegudstjenster å velge mellom på julaften. Etter den siste gudstjenesten er det julemiddag for gjestehusets gjester og en del andre nordmenn i nærmiljøet. 

På 1. juledag er det høytidsgudstjeneste kl 12.00.

  1. juledag arrangers en utflukt med lokal norsktalende guide til den vakre julebyen Malaga som ligger 40 minutter unna. Malaga er kjent for sine eventyrlige julegater og mange julekrybber. Byvandringen avsluttes med en felles middag. Du kan melde deg på denne turen ved ankomst. NB! forutsetter mange nok påmeldte. Turen pleier å være populær. 

  2. juledag om ettermiddagen er det intimkonsert for gjestehusets gjester på kirka. Vinterassistent, lærer og musiker Jan Helland har med gitaren og byr på noen av de fineste sangene han kan. 

  3. juledag er det kveldskaffe og julequiz foran peisen. 

På nyttårsaften er det middag på huset og en enkel midnattsgudstjeneste. Under nyttårsmiddagen er det hyggelig at gjestehusets gjester bidrar med et lite underholdningsbidrag. Du må ikke, men det er hyggelig om du vil dele noe kort/langt/morsomt/alvorlig med de andre på årets siste dag. 

Under forutsetning av stor nok interesse vil vi arrangere en dagsutflukt til verdens største julekrybbemuseum ca 1 1/2 time unna Sjømannskirken. 

Gå inn på booking og bestill et rom, kjøp flybillett  til Malaga, og kom!

Er det noe du lurer på ta kontakt på mail eller telefon med gjestehusleder Torbjørg Aalborg toa@sjomannskirken.notelefon 0047 930 40 829.

Del