CHRISTMAS RAFFLE - Julelotteri på sjømannskirken

Støtt kirken i Aberdeen og delta i trekningen av flotte gevinster.

>

Bli med på julelotteri med flotte gevinster, og støtt samtidig opp om Aberdeen Sjømannskirke sitt arbeid.

GEVINSTER:

Nr.1 Gavekort på Amazon nettbutikk, verdi £ 150 (ca 1800 nkr)
Nr.2 Gavekort på Amazon nettbutikk, verdi £ 100 (ca 1200 nkr)
Nr.3. Gavekort på Amazon nettbutikk, verdi £ 75 (ca 900 nkr)
Nr. 4.Gavekort på Amazon nettbutikk, verdi £ 75 (ca 900 nkr)
Nr.5 Dukke med bunad og ekstra sett klær + utstyr
Nr.6 Barnegenser med snømann, str. 4 år
Nr.7 Selbuvotter, voksen-størrelse
Nr. 8 Kransekake

Gevinster gitt av Petroleum Technology Company, resten gitt av privatpersoner i Skottland og i Norge.
Vi er takknemlige 😊

Dersom du ikke har mulighet til å hente evt. gevinst, skal vi sørge for at den leveres hjem til deg pr post eller annen måte.

Pris per lodd er £ 1 (ca. 11,50 nkr).  Det er lagt ut til sammen 4000 lodd som du kan kjøpe direkte her på internett (se lengre ned på denne siden) eller fra loddbok (Aberdeen).

Kjøper du lodd her på internett, betaler du loddene i skjemaet under. Du får da en bekreftelse og lodd tilsendt på e-post hvor du enn måtte være i verden.

Enkelt og greit.

Trekning finner sted fredag 17. desember 2021.

Vinnerne blir kontaktet og tilskrevet.

Alle inntekter fra lotteriet går til å finansiere arbeidet på sjømannskirken i Aberdeen.
Kontakt: Åshild Sande : + 47 92899924/ +44 7808080635 , e-post: asa@sjomannskirken.no

.........

JOIN OUR CHRISTMAS RAFFLE AND SUPPORT THE NORWEGIAN SEAMENS CHURCH IN ABERDEEN.

1st Prize is a £ 150 Amazon Gift voucher, 2nd Prize is a £ 100 Amazon Gift voucher and 3rd & 4th Prize is a £ 75 Amazon Gift voucher. Many other prizes too, including a doll with «bunad», hand-knitted mittens (Selbu-votter) and a favourite Norwegian cake called “Kransekake”! The draw will be on the 17th December with tickets costing £1 each. There are 4000 tickets on sale. The winners will be contacts via email or phone, and the results posted on the church’s website and Facebook page.

We are grateful to  Petroleum Technology Company and friends in Scotland and Norway for donating the prizes.

Please Note:

In case you get confused when checking out, you will see the process is in Norwegian.
For those who are non-Norwegian speakers here is a quick translation:

Kortinformasjon  =  Your card number
MM/ÅÅ  =   MM/YY
Navn på kortholder:   Name on the card
Land eller region:   Country eg UK
Storbritania:    UK, Great Britain
Betal = Pay

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.