Innsamlingsaksjon:Bidra til å hjelpe jordskjelvofrene

Over en halv million kroner er samlet inn til jordskjelvofrene gjennom Sjømannskirken i Alanya.

Vi vil takke alle som har vært med å bidra hittil, både med gaver og frivillig arbeid.

– Vi har nå levert ut 2100 matkasser med nødhjelp og hundrevis av bleier. Dette takket være et stort engasjement blant nordmenn i både Tyrkia og i Norge i samarbeid med Sjømannskirken i Alanya. Det er fantastisk å se hva vi kan gjøre sammen. Vi er her og ser lidelsene på nært hold, men vi ser også at hjelpen som kommer inn via Sjømannskirken i Alanya kommer frem, forteller daglig leder Eva Takvam.

Over 60 nordmenn stilte opp på dugnaden med å losse alle matkassene over i lastebiler.

Varene er et konkret resultat av de over 500 000 kronene som har kommet inn til Sjømannskirken i Alanya sin innsamlingsaksjon siden jordskjelvet rammet natt til 6. februar.

Matkassene skal både leveres i Alanya-området og til katastrofeområdet. Et nytt jordskjelv med en styrke på 6,4 rammet Tyrkia og Syria i går, mandag ettermiddag.

Bidragene kommer fra nordmenn både i Tyrkia og Norge.  For ordens skyld: Vi gir ikke penger direkte. Bidragene går til innkjøp av tepper, dyner og vinterklær, mat og bleier. Alle varene og nødhjelpspakkene formidles videre til Alanya kommune som organiserer nødhjelpen fra området.

 

Les mer: Leverer ut 1100 matkasser denne uken

 

I tillegg til å samle inn til tepper, varme klær og liknende, har Sjømannskirken tatt imot flere hundre nødhjelpspakker som skal deles ut til jordskjelvofre som har ankommet Alanya. De siste dagene har mer enn 45 000 jordskjelvofre blitt registrert og plassert bare i Alanya.

I samarbeid med kommunen skal vi bidra til at trengende får hjelp her og i katastrofeområdene.

Ønsker du å bidra?

Gi din gave med betalingskort i skjemaet under, eller bruk Vipps nr. 64800 i Vipps appen.


Gaver gir rett til skattefradrag.

Nordmenn i området som ønsker å bidra, eller som ønsker noen å snakke med er hjertelig velkommen til Sjømannskirken i Alanya.

 

Gaver til jordskjelvofre gir rett på skattefradrag i Norge.

Trenger du noen å prate med?

 

Ta kontakt med oss på telefon
tel:+905300759384

Eller kom innom i åpningstiden
Vi har åpent onsdag til lørdag kl. 11:00-15:00

Søndager har vi gudstjeneste kl. 18:00

 

 

 

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info