Kirken ble valglokale

Det er ikke hver dag sjømannskirken blir brukt som valglokale. Men torsdag 15. august skjedde det nå likevel. For da kom Anna fra Det Kgl. norske Konsulat for å holde valglokale til høstens Stortings- og Sametingsvalg 2013.

Fra 11 til 16, fungerte kirken som valglokale for desom ønsket å levere inn sin forhåndsstemme.  Og denne gangenvar det hele 28 som hadde funnet veien til kirken, for å avgi sinstemme.  Noe som er mer enn en fordobling fra forrige valg i2011, da kirken nettopp hadde flyttet inn i nåværende lokaler.

Anna rigget seg til med nødvendige papirer, stempler og annetutstyr.  Og smilende og blid som alltid, tok hun imotstemmene, gjorde i stand konvoluttene stemmen skulle puttes i, samtskjekket ID.  Slik at alt foregikkk etter reglementet.

Når forhåndsstemmen var avgitt, var det mange som koste seg meden prat over en kopp kaffe og en vaffel.

Har du enda ikke fått avgitt din stemme, så fortvil ikke. For Anna tar imot forhåndsstemmer ute på konsulatets kontor iKonakli.  Men vafler og kaffe serveres trolig ikke...

Vi takker Anna for god innstas og hjelp og ønsker velkommentilbake til alle som var innom kirken ved dagen.