Turen fra Kappadokia i bilder

Sjømannskirken arrangerte tur fra 24-27 oktober 2011.

Reisen gikk til Konya og Kappadokia.
Mandag 24 dro vi kl. 8 om morgenen fra kirken og plukket oppventende reisedeltakere. Torsdag kveld var vi hjemme igjen. I altvar vi 43 utenom guiden vår Hilmiye og sjåføren.
Bussen var stor og behagelig og sjåføren kjørte eksemplarisk.
Mevlanamuseet i Konya, moskeen, kirken med den vevre vakre søsterensom jobbet i den katolske kirke i Konya, turen til Ihlaradalen varalle gode opplevelser for mange av oss.
For andre var ballongturen onsdags morgen høydepunktet. Noenhandlet kjeramikk og fine ting, andre hadde glede av å være støttefor folk som handlet. Det viktigste er kanskje alle gode relasjonersom ble skapt oss imellom  Nye venner, gode samtaler og godfaglig påfyll gjorde turen rik og spennende. Levi G. Eidhamar varmed oss og krydret med sin viten om islam, i Norge og andre stederi verden.
Hilmye var vår kjekke og flinke guide.