Vårbasaren - takk for flott innsats

"Vårens vakreste eventyr" er Vårbasaren. For det er som et eventyr, når en ser alt som er strikket, heklet, sydd eller ganske enkelt kjøpt inn - og donert.

Håndarbeidsgruppa har vært flittige med hendenesine.  Og laget alt fra halser og grytekluter, tilgensere, kofter, luer, babytøy og dukketøy.  Hvem serforressten forskjell på de to siste?  Smått og søtt er detuansett.

Andre har kjøpt inn og gitt i gave, flotte ting.  Altfra dukker i dukkevogn, bager på hjul til sjal og mye annetflott.  Noen har sittet ved lotteribordet og solgt lodder -dag etter dag i flere uker.

Atter andre har spandert laks fra Norge.  Og brukt mangetimer på å smøre deilige laksesmårbrød.  Jo - det er som eteventyr - vårens vakreste.

Spesielt fordi det har gitt så godt resultat: Den førstegrovtellingen viser nemlig et resultat på hele 3.836,50 TL. Penger som kommer godt med til driften av kirken.

TAKK til alle som på hver sin måte, har bidratt tild det fineresultatet.  Enten dere har strikket, kjøpt lodder eller lagetmat eller bidratt på andre måter.  Takk for god innsats!

Del