Åpningsfest for 220

- solen smilte og gjestene skinte!

Onsdag 4. september ble det nye semesteret sparket igang med enskikkelig Åpningsfest! I hagen var det dekket til 220 - og så mangekom det jammen!
Det kom barn og unge, foreldre og besteforeldre og ungdommer ialle aldre.

I det fine været Sjømannsprestene Trine Færevåg og Jo IngeBolstad ledet oss gjennom både kvelden og alt arbeidet som utføresi Sjømannskirken Albir-Villajoyosa - av ansatte og ikke minst defrivillige!

Som vanlig hadde husmor og hennes stab av ansatte (og mangefrivillige!) gjort istand til et skikkelig grillmåltid - medkylling, hamburgere, pølser og hjemmelaget grønn salat og (hvit)potetsalat med friske eplebåter i. Det så ut til å smake alle heltutmerket. Kaffe og iskrem etterpå var heller ikke upopulært, vistedet seg.

Stine og Isabella sang for gjestene og gjestene sang mange sangersammen.
I pausen var det åresalg og sammen med billettintektene det kominn 1949 €.

Vi håper å se alle menneskene igjen i løpet av det året som kommer- for det finnes alltid et arrangement som passer i SjømannskirkenAlbir-Villajoyosa!