Historisk møte på Sjømannskirken

Onsdag 20. mars besøkte prestene ved den katolske kirken i Callosa, Don Ruperto, Don Ciro og Don Alfredo, Sjømannskirken i Albir, sammen med Karin og Kåre Hermanrud.

Sjømannskirken har lenge samarbeidet med Caritas, denkatolske kirkes hjelpeorganisasjon, for å hjelpe trengende ivårt nærmiljø. Over en kopp kaffe og nystekte vafler fikk besøketen orientering om Sjømannskirkens arbeid nord på CostaBlanca.  De fikk også oppleve påskevandring for barnehagebarn,og møte arbeidsgruppen som tidlig engasjerte seg for å hjelpe desom har behov for det. Prestene fortalte om sitt arbeid fortrengende i Callosa, og takket for støtten fraSjømannskirken.

- Ethistorisk møte på Sjømannskirken i Albir, oppsummerer daglig lederog diakon Berte Marie Ulveseter og sjømannsprest ChristopherWoie.