Nytt navn

Sjømannskirken i Alicante er historie.

Sjømannskirken i Alicante skifter navn til sjømannskirken iAlbir-Villajoyosa. Det ble nylig vedtatt i Sjømannskirkenshovedstyre.

Misforståelser
- Vi bytter navn fordi det gamle navnet Alicante var upraktisk ogførte til for mange misforståelser. Folk havnet i Alicante by somer en time unna. Det gamle navnet er fra da vi dekket heleregionen, før sjømannskirken i Torrevieja kom,sier sjømannsprest i Albir-Villajoyosa, Reidar Ådnanes.

To steder
Sjømannskirken har to lokaler i området, "hverdagskirken" i Albirog "søndagskirken" i Minnekirken i Villajoyosa, nærmere bestemt påSolgården. Etter flere alternative forslag synes navnetSjømannskirken i Albir - Villajoyosa å være det mestdekkende.

- Vi har ukentlig fått mange henvendelser fra folk som ikkeskjønner hvor vi er. For oss som jobber her er det godt at deter mer riktige geografiske betegnelser som nå er brukt.