Julemarked i Albir

Det tradisjonelle Julemarkedet går i 2018 av stabelen på Kirkesenteret i Albir fredag 16. og lørdag 17. november klokken 11-16.

Her kan du komme i julestemning med salg av hjemmebakte småkaker og knekkebrød, smørbrød m.m. Det blir salg av håndarbeid og hårklipp. Det blir åresalg, aktiviteter for barna og underholdningsinnslag. Lørdag blir det trekning av hovedlotteriet med flotte premier. Alle inntektene går til Sjømannskirkens drift i Albir-Villajoyosa, og er viktig for å opprettholde vårt mangfoldige arbeid.

Ønsker du å være med å bidra? Arbeidsgruppen og "Strikk og litt" bidrar med flotte kreasjoner som hvert år selges på julemarkedet. Det trengs også mange frivillige som er med på bakedager og andre forberedelser når julemarkedet nærmer seg. Ta kontakt med vertskap og frivillighetskoordinator Erik Faye Lindvik (+34660405839/erl@sjomannskirken.no) om du ønsker å bidra.