Sjømannskirken iverksetter korona-tiltak

Sjømannskirken iverksetter korona-tiltak, og avlyser alle planlagte arrangementer inntil videre

Foto: CDC

Sjømannskirken i Belgia/Luxemburg følger utviklingen og spredningen av korona-viruset tett. Smittesituasjonen er uklar og endrer seg raskt. I solidaritet med dem som er i risikogruppene og av samfunnsmessige hensyn avlyser vi nå alle våre arrangementer i Brussel/Waterloo og stenger leseværelset i Antwerpen inntil videre.

Vi kommer sterkt tilbake når tiden for det er inne!

Kontaktinformasjon Sjømannskirkens ansatte i Belgia: https://www.sjomannskirken.no/kirke/belgia/ansatte/

Nettkirken - åpen for alle, alltid!
Er du bekymret og urolig i forbindelse med korona-viruset, eller bare trenger å lufte litt tanker rundt dette? Ta gjerne kontakt med Nettkirken.

Beredskapstelefon
Sjømannskirken har døgnåpen beredskapstelefon for nordmenn i utlandet eller pårørende til disse.

Nødapp
Er du i utlandet? Last ned vår nødnummer-app for å gjøre utenlandsoppholdet tryggere. Appen har alle lokale nødnummer uansett hvilket land man befinner seg i, og bruker mobilnettet og GPS til å finne posisjonen din. Les mer om nødappen her.