Konfirmant 2017-2018

Her finner du info om konfirmantåret 2017/2018

HAR DERE EN KONFIRMANT I HUSET?
Har dere spørmål om opplegget ta kontakt med sjømannsprest Britt Ekhougen:bae@sjomannskirken.no

Sjømannskirken har dette året konfirmasjonsundervisning for ungdommer i 9. klasse.
(Alle samlingene er på sjømannskirken i Waterloo om ikke annet er angitt)

Ofte møter vi konfirmanter som ikke er døpt og som av den grunn ikke vet om de kan/ønsker å følge konfirmantopplegget. Til deg som er usikker på om du vil være med så vil vi oppfordre deg til å bli med for å se hva det er. Mange tidligere konfirmanter har blitt døpt i en egen gudstjeneste en stund før konfirmasjonsdagen. I konfirmantopplegget vil du bli bedre kjent med deg selv og den kristne tro. Selve konfirmasjonsåret er spennende og lærerikt med to konfirmantleirer,  ioktober i Hamburg og en langweekend i London i siste halvdel av mars.

Fredag 20.- søndag 22. oktober: Konfirmantleir i Hamburg

Mars 2017: Konfirmantleir i London

Konfirmasjonsgudstjeneste er planlagt 5. mai i Chapelle Royale i Brussel.

For spørsmål - send en mail til sjømannsprest Britt Ekhougen:bae@sjomannskirken.no