17. mai 2018!

Snart er det tid for feiring!

Vi gleder oss til å invitere alle nordmenn i Berlin til storslått 17. mai-feiring på Sjømannskirkens nye sted i Kreuzberg!

Vi åpner dørene kl. 14.00 og gleder oss til en dag med fest og feiring, 17. mai- tog, is og pølser og alt som hører med en tradisjonell 17.mai-feiring!

Her er programmet for den store dagen:

10.00: Kransnedleggelse ved Nordahl Griegs minnesmerke ved Teltowkanal i Kleinmachnow.

11.00: Flaggheising på Sjømannskirken. Hornstrasse 7

12:00: Kransenedlegging på Richard Nordraaks Bauta ved Jerusalem Friedhof.Adresse: Jerusalems- u. Neue Kirche - Friedhof IV Bergmannstraße 45-47 10961 Berlin–Kreuzberg

14.00: Arrangementet på Sjømannskirken begynner. Matsalg, leker for barna. Det vil bli solgt kaker, pølse i brød, hamburgere fra grill, is og alkoholfri drikke.

14.30: Gudstjeneste

16.00: Tale for dagen og kulturprogram. Norges ambassadør Petter Ølberg holder tale for dagen og vi gleder oss over at unge, norske talenter fra orkestermusikk-prosjektet «Konstknekt» vil spille for oss!

17.00: 17.mai-tog! Vi går gjennom Kreuzbergs gater og Gleisdreieck park med vaiende flagg og sang!

Arrangementet slutter ca. kl. 20.00.

Vi håper å se mange festkledde og glade nordmenn denne dagen og vi gleder oss til fest og feiring! Husk at vi i år er på en ny adresse: Hornstrasse 7, 10963 Berlin. Nærmeste ubahnstasjon er U7 Mehringdamm eller Möckernbrücke.

Vi trenger som vanlig frivillige for å klare å gjennomføre ett så stort arrangement, og har behov for folk til å rigge opp, selge matvarer, ha leker for barna og som ryddehjelp. Vi setter stor pris på om du kan være med å ta i et tak! Send oss en mail på berlin@sjomannskirken.no om du kan bidra et par timer! !

Vi gleder oss!