Frivillig på julebasaren?

Nå er påmeldingsskjema klart! Bli med på den store norske julebasaren

Det er best stemning i kulissene...

I fjor feiret vi for første gang en helnorsk julebasar i Sjømannskirken i Berlin, med over 90 frivillige! Noen bidrog fire timer, noen syv, noen begge dagene! De stod på kjøkkenet, solgte mat og strikkevarer, sang og spilte, ønsket velkommen i døra, stekte sveler og solgte gløgg til over 3000 besøkende!

Nå gleder vi oss til å gjenta fjorårets suksess og vi vil gjerne ha deg med på laget! Nedenfor kan du melde deg som frivillig. Kom gjerne med ønsker og preferanser om hvordan og i hvilket omfang du vil og kan bidra. Vi trenger også hjelp i dagene før og etter arrangementet :)

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med Kjersti Hesthagen på kje@sjomannskirken.no eller +49 151 10770638.

PÅMELDINGSFRIST: Mandag 25. nov.

Er du god til å fotografere og har et godt kamera? Vi trenger noen til å ta fine bilder fra arrangementet! Skrive det inn i kommentarfeltet om du vil hjelpe til med dette!

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.